Kategórie
 
 
 
 
 

Používané skratky pre Bankovú Techniku

Pri práci s peniazmi, hlavne bankovkami,

je dôležité používať prístroje, ktoré overujú ochranné prvky na bankovkách. V snahe zabezpečiť dôveryhodnosť bankoviek Európska centrálna banka (ECB) prijala rozhodnutie ECB/2010/14 o kontrole pravosti a upotrebiteľnosti eurobankoviek a ich opätovnom vrátení do obehu (prevzaté z www.ecb.europa.eu), a zverejňuje tzv. Zoznam úspešne otestovaných zariadení na overovanie pravosti bankoviek. Výrobcovia, pre zjednodušenie popisov, používajú skratky, ktoré však môžu mať úplne iný význam ako predpokladáme a tým môžu spôsobiť nedorozumenia, pretože často si výrobca „vymyslí“ vlastné označenie overenia určitého ochranného prvku na bankovke.

 

Nová 50 Eur ES2 - up-date

Vážený používateľ bankovej techniky!

50- ES2 ready

od 01.12.2016 ponúka naša spoločnosť up-date (aktualizáciu) prístrojov Cash Tester na novú 50 eurovú bankovku, ktorá vstúpi do obehu od 04.04.2016.

Pre spoľahlivé fungovanie prístrojov (počítačky bankoviek, overovače) je veľmi dôležité, aby na týchto zariadeniach bola  prevedená aj základná údržba, prečistenie a v prípade potreby aj kalibrácia senzorov. Toto všetko Vám ponúka náš servis v jednej službe „Up-date 50 Eur ES“.

Bližšie informácie Vám poskytne vedúci servisu

Vladimír Handlovský,
mail:     servis@eurokontakt.sk , vhandlovsky@eurokontakt.sk,
telefón: 048 4710551, 0911207116

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia