Cummins Allison

Kategórie
 
 
 
 
 

Cummins Allison

Americká legenda vo veľkokapacitnom  spracovávaní hotovosti už aj na Slovensku. Globálny líder prináša vynikajúce riešenia pre spracovanie mincí, bankoviek ako aj rôznych tiketov, stravenie, kupónov.

Cummins Allison je globálnym lídrom v poskytovaní najlepších riešení na spracovanie hotovosti, ktoré stanovujú celosvetové štandardy pre presnosť, spoľahlivosť a jednoduchosť použitia. Produkty riešia výzvy súvisiace s hotovosťou a overovaním s nevídanou rýchlosťou a presnosťou - znižujú časy transakcií a maximalizujú produktivitu.

Spoločnosť Cummins Allison (CA) prináša od roku 1887 (rok je správny) vynikajúce riešenia v oblasti spracovania platidiel, mincí ako aj tiketov (u nás známych ako stravenky, alebo kupóny) a je  popredným výrobcom zariadení na počítanie a triedenie bankoviek, mincí, tiketov s čiarovými kódmi určenými pre finančné inštitúcie, spracovateľov platidiel – CIT, obchody, kasína ako aj štátne a výkonné inštitúcie.

Portfólio spoločnosti začína na spracovaní mincí vo forme počítania a triedenia od stolových až po spracovateľské linky pre finančné inštitúcie a CIT. Spoľahlivosť a precíznosť je doplnená aj vysokou rýchlosťou, čo výrazne zvyšuje efektivitu veľkokapacitného spracovávania mincí.

Spoľahlivé spracovávanie (počítanie, overovanie) bankoviek patrí do štandardu. CA však ponúka pre veľko spracovateľov (CIT) bankoviek aj triedičky bankoviek vo forme multi pocketových triedičiek bankoviek s možnosťou fitnes. Prístroj je možné špecificky konfigurovať vertikálne 3 až 9 pocketov alebo horizontálne 5 až 17 pocketov.

Špeciálnu sekciu tvorí spracovanie tiketov = straveniek, kupónov, lístkov opatrených čiarovým kódom.

Od roku 2018 zastupuje naša spoločnosť Cummins Allison na slovenskom trhu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia