Kategórie
 
 
 
 
 

Filmové peniaze "Movie Money"

Filmové peniaze - UPOZORNENIE!!!

 

 

To, že filmová produkcia používa tzv. „Movie Money“ – filmové peniaze, je známe a slúži pre pobavenie diváka. Pokiaľ ich vidíme len na filmovom pláne alebo obrazovke, nič sa nedeje. Problém však nastane,  ak sa takéto Movie Money zjavia v obehu.

 

 

 

 

Lincsafe

Lincsafe - Lokálny Inteligentný Netom Kontrolovaný Depozit

LINCSAFE kontroluje, počíta a uschováva vložené peniaze do kazety v trezore chránenom proti vlámaniu. • Každá uložená bankovka je spracovaná ako samostatná transakcia pre audit.  Informácie v reálnom čase o stave LINCSAFE a množstve uložených peňazí prostredníctvom webového portálu a zobrazenia na trezore.

 

100.000.000,- Kč minca

Minca v hodnote 100.000.000,- korun českých.
môžete si ju naživo pozrieť na výstave v Prahe:

100 let česko-slovenské koruny

 

 

 

Rýchlo a účinne

Pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o novinky v oblasti veľkokapacitného spracovania peňazí (bankoviek a mincí) a spracovanie hotovosti v Inteligentných SMART trezoroch sme pripravili prezentáciu  vyskokovýkonnej techniky spoločnosti Cummins Allison a Lincsafe.

Riešenia pre CiT, počítarne v bankách, Retail, HoReCa, kuriérne a dopravné spoločnosti, veľkoobchody...

Navštívte našu prezentáciu v nH Gate Hotel Bratislava 19.09.2018 od 10:00 do 17:00. a diskutujte priamo s odborníkmi z výroby.

 

ČNB výmenu 100 Kč bankovky neplánuje

Bankovka 100 Kč vzor 2019 s portrétom Aloise Rašína, na ktorej ztvárnenie ČNB  v roku 2017 vypísala súťaž, má pripomenúť 100 rokov budovania samostatnej československej meny, ktoré prebiehalo od začiatku roku 1919  (zdroj ČNB).

 

Cummins Allison

Americká legenda vo veľkokapacitnom  spracovávaní hotovosti už aj na Slovensku. Globálny líder prináša vynikajúce riešenia pre spracovanie mincí, bankoviek ako aj rôznych tiketov, stravenie, kupónov.

 

Vianoce pre Expertov

Pre všetkých, ktorí sa venujú expertnému skúmaniu či už bankoviek, dokladov , dokumentov, písmu ako písmoznalci, umelcov - ako znalcov umenia, reštauráterov, či iných povolaní, ktorí potrebujú skúmať svoje predmety v rôznych spektrách svetla, zhotovovať dokumentáciu... sme pripravili VIANOČNÚ NÁDIEĽKU už teraz.

Do vypredaja zásob alebo konca roka 2017 ponúkame možnosť získania expertných prístrojov za veľmi výhodné ceny.

Neváhajte a pozrite si  https://www.bankova-technika.sk/overovanie-expertne/

 

Nová 10 GBP v obehu

Nová 10 GBP vstúpila 14.09.2017 do obehu.

Ako sme už upozornili, 14.09.2017 vstúpila do obehu nová polymérová bankovka 10 GPB.

Bank of England sa rozhodol bojovať proti falšovaniu svojich bankoviek (je nutné upozorniť, že aj jednolibrových mincí, ktoré v nových razbách sú už bimetálové) zmenou bankovkového papiera na polymérový nosič.

 

 

 

 

Certifikát Dôverná firma

Naša spoločnosť získala zlatý certifikát dôverná firma pre rok 2017, Pečeť "Spoľahlivý partner vo verejnom obstarávaní" a "Pečať bonitného podniku"

Tento certifikát je priznaný firmám, ktoré nemajú negatívne ohlasy od svojich klientov a obchodných partnerov.
Pečať spoľahlivosti podniku vyjadruje plnenie obsahu, kvality a včasnosti záväzkov plynúcixh z verejného obstarávania.
Pečať bonity vyjadruje potvrdenie hodnotenia predikačnej metódy finančnej analýzy - modelu zameraného na bonitu podnikov podnikajúcich na území Slovenskej republiky.

Našu spoločnosť toto hodnotenie našich klientov  zaväzuje k dosahovaniu ešte lepších výsledkov v našej vzájomnej spolupráci.
 

 

 

Ako sa to robi -výroba 50 Eur

Výroba bankoviek vo všeobecnosti je veľmi náročný proces a pre verejnosť aj veľmi málo známy.

Podlieha veľmi vysokej ochrane, platia tu zvyčajne zásady štyroch oči a kompletného monitorovania celého spracovania a pracoviska.

Pozrite sa na videu na tlač novej séria 50 Eur ES2.

https://www.facebook.com/LuxuryPulse/videos/1299546430149318/

 

 

Vianoce pre Expertov

Pre všetkých, ktorí sa venujú expertnému skúmaniu či už bankoviek, dokladov , dokumentov, písmu ako písmoznalci, umelcov - ako znalcov umenia, reštauráterov, či iných povolaní, ktorí potrebujú skúmať svoje predmety v rôznych spektrách svetla, zhotovovať dokumentáciu... sme pripravili VIANOČNÚ NÁDIEĽKU už teraz.

Do vypredaja zásob alebo konca roka 2017 ponúkame možnosť získania expertných prístrojov za veľmi výhodné ceny.

Neváhajte a pozrite si  https://www.bankova-technika.sk/overovanie-expertne/

 

Nová 10 GBP bankovka

 

 

oficiálne oznamila dve dôležité spravy:

1. dňom 14.09.2017 vstupuje do obehu nová polymerová bankovka v hodnote 10 GBP
2. papierova bankovka 10 GBP/2000 vstúpi na jar 2018 do preklúzie. Presný dátum bude oznámený cca 3. mesiace pred terminov vstupu do preklúzie

Bližšie informácie najdete na:

http://www.bankofengland.co.uk/banknotes/Documents/thenewten.pdf

.

 

Školenia - odborné kurzy

Školenia - odborné kurzy

Spoločnosť eurOKontakt s.r.o.sro je zaradená do zoznamu oprávnených osôb, ktoré sú oprávnené vykonávať odborné kurzy na rozpoznávanie pravosti a platnosti platidiel:

 

Používané skratky pre Bankovú techniku

Pri práci s peniazmi, hlavne bankovkami, je dôležité používať prístroje, ktoré overujú ochranné prvky na bankovkách. V snahe zabezpečiť dôveryhodnosť bankoviek Európska centrálna banka (ECB) prijala rozhodnutie ECB/2010/14 o kontrole pravosti a upotrebiteľnosti eurobankoviek a ich opätovnom vrátení do obehu (prevzaté z www.ecb.europa.eu), a zverejňuje tzv. Zoznam úspešne otestovaných zariadení na overovanie pravosti bankoviek. Výrobcovia pre zjednodušenie popisov používajú skratky, ktoré však môžu mať úplne iný význam ako predpokladáme. Týmto spôsobom môžu vzniknúť nedorozumenia, keďže si výrobca často „vymyslí“ vlastné označenie overenia určitého ochranného prvku na bankovke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia